Komunalno stanovanjska družba d. o. o. Ajdovščina

Goriška cesta 23b, 5270 Ajdovščina

telefon: (05) 365 97 00, faks: (05) 366 31 42

e-pošta: info@ksda.si

Arhiv novic

Preventivno prekuhavanje pitne vode Vrtovče, Šmarje, Zavino

KSD d.o.o. Ajdovščina, obvešča uporabnike pitne vode v naseljih Vrtovče, Šmarje in Zavino, da je zaradi večje okvare na vodovodnem omrežju in posledično povišane motnosti vode, potrebno preventivno prekuhavati vodo za uporabo v prehranske namene. Voda naj vre 3 minute po predhodnem filtriranju. Hvala za razumevanje.

PREKLIC PREKUHAVANJA PITNE VODE STOMAŽ

KSD d.o.o. obvešča uporabnike pitne vode v naselju Stomaž, da je voda iz vodovodnega sistema Stomaž skladna s Pravilnikom o pitni vodi, zato je ni potrebno več prekuhavati. Hvala za razumevanje.

PREKUHAVANJE VODE STOMAŽ

Obvesčamo vas, da je bila v okviru notranjega nadzora pitne vode ugotovljena neskladnost vzorca pitne vode odvzetega na vodovodnem sistemu Stomaž.

Uveden je ukrep preventivnega prekuhavanja pitne vode. Ukrep prekuhavanja velja do preklica!

MOTENA OSKRBA S PITNO VODO V BUDANJAH

Obveščamo vas, da 31. 08. 2023 od 8. do predvidoma 13. ure v spodnjem delu Budanj ne bo preskrbe s pitno vodo, oziroma bo le ta motena, zaradi popravila okvare na javnem vodovodnem omrežju.

Prosimo za razumevanje!

 

MOTENA OSKRBA S PITNO VODO V VIPAVSKEM KRIŽU IN PLAČAH

Obvescamo vas, da 12.6. 2023 med 8. in 15. uro v Vipavskem Križu in Plačah ne bo preskrbe s pitno vodo, oziroma bo le ta motena, zaradi nujnih vzdrzevalnih del na javnem vodovodnem omrezju.

Prosimo za razumevanje! 

MOTENA OSKRBA S PITNO VODO V AJDOVŠČINI, KOŽMANIH IN DOLGI POLJANI

Obveščamo vas, da 8. 06. 2023 med 8. in 15. uro v Ajdovščini na Vipavski cesti od krožišča za Mercator smer Vipava, Kožmanih in v Dolgi Poljani ne bo preskrbe s pitno vodo, zaradi prevezave na javnem vodovodnem omrežju.

Prosimo za razumevanje! 

PREKLIC PREKUHAVANJA PITNE VODE PODKRAJ SPODNJI

KSD d.o.o. obvešča uporabnike pitne vode v naselju Podkraj, da je voda iz vodovodnega sistema Podkraj Spodnji skladna s Pravilnikom o pitni vodi, zato je ni potrebno več prekuhavati. Hvala za razumevanje.

Prekuhavanje vode Podkraj-Spodnji

Obvesčamo vas, da je bila v okviru notranjega nadzora pitne vode ugotovljena neskladnost vzorca pitne vode odvzetega na vodovodnem sistemu Podkraj-Spodnji.

Uveden je ukrep preventivnega prekuhavanja pitne vode. Ukrep prekuhavanja velja do preklica!

MOTENA OSKRBA S PITNO VODO V DOLENJAH

Obvescamo vas, da 17. 02. 2023 med 8. in 15. uro v Dolenjah ne bo preskrbe s pitno vodo, oziroma bo le ta motena, zaradi nujnih vzdrzevalnih del na javnem vodovodnem omrezju.

Prosimo za razumevanje! 

Strani

Občina AjdovščinaObčina Vipava